Archívumom

Friss topikok

  • 178257: Nem vagyunk ám elveszve, csak a freeblog nem működik, így nem tudok bejegyzéseket írni sajnos :( R... (2013.04.04. 08:50) Elmúlt :)
  • Szandra: Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de annyit betegeskedtünk mostanában... na nem is részletez... (2013.03.19. 17:32) Fogas kérdés
  • Etti: Társaság?! Nem is értem, mire gondolsz! ;) (2013.03.19. 14:18) Szép sorban
  • Etti: Á, szerintem van belső vízmértékük... a vízszintest náluk jobban senki se méri ki! :D (2013.03.19. 14:16) Szenzor
  • kislucuska: A szociális mosoly tényleg nem jelent semmit, itt megint nagyon nagy szórás lehet attól, amit a na... (2013.03.06. 16:24) Kétségek, félelmek, aggodalmak

1. dietetikus kontroll

2012.09.05. 11:17 kishangleany

(Végre működik a blogszerkesztő, így tudok megint írni. Köszönöm az aggódásokat, aranyosak vagytok, szerencsére minden oké velünk, csak a freeblog haldoklik néha :))

Tegnap délután mentünk először ellenőrzésre a dietetikushoz. Most nem csak az asszisztens hölgyekkel konzultáltunk, hanem az orvos nézte meg az eredményeimet. Azt szerintem írtam korábban már, hogy egyrészt nem bírok olyan sokat enni, mint amennyit előírtak (erőltetni nem akarom), másrészt, mozogni sem tudok igazán, tehát összességében viszonylag lazán veszem az egész diétát mindaddig, amíg a vércukor értékeim jók maradnak. A viszonylagos lazaság alatt azt értem, hogy természetesen a napi 5-6 alkalmas, rendszeres étkezést betartom, elhagytam teljesen a cukrot (mézet és hasonlókat is) és a fehér finomlisztet, és figyelek azért, hogy melyik kajából/gyümölcsből mennyit lehet fogyasztani.

Az ezzel a módszerrel tartott diéta első hete után tegnap a doki a következőket mondta (kb szó szerint): "Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ilyen szép értékeket!" :)

Felragyogott az arcom, végre valami biztató :) Azzal is kecsegtetett, hogy ezek alapján talán van esély, hogy a várandósság előrehaladtával sem fog romlani a helyzet, vagy legalábbis nem sokat, azt pedig egy esetleges pontosabb diéta-követéssel korrigálni lehet. Éljen-éljen :)))

Szólj hozzá!

Címkék: 25hetes

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszamisza.blog.hu/api/trackback/id/tr995788018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása