Archívumom

Friss topikok

  • 178257: Nem vagyunk ám elveszve, csak a freeblog nem működik, így nem tudok bejegyzéseket írni sajnos :( R... (2013.04.04. 08:50) Elmúlt :)
  • Szandra: Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de annyit betegeskedtünk mostanában... na nem is részletez... (2013.03.19. 17:32) Fogas kérdés
  • Etti: Társaság?! Nem is értem, mire gondolsz! ;) (2013.03.19. 14:18) Szép sorban
  • Etti: Á, szerintem van belső vízmértékük... a vízszintest náluk jobban senki se méri ki! :D (2013.03.19. 14:16) Szenzor
  • kislucuska: A szociális mosoly tényleg nem jelent semmit, itt megint nagyon nagy szórás lehet attól, amit a na... (2013.03.06. 16:24) Kétségek, félelmek, aggodalmak

Hosszúúúúú :)

2012.11.05. 06:12 kishangleany

Ismét túl vagyunk egy hosszú hétvégén, amit sikerült tartalmasan eltölteni, és 4 nap után még elégedettnek is érzem magam, hogy mennyi mindent csináltunk, elintéztünk és még szórakoztunk is :) Nem kirándultunk, vagy ilyesmi, hanem vendégeket fogadtunk tegnap (vasárnap), és Zolival ketten főztünk nekik isteni menüt:

  • Zöldségleves (sárgarépa, fehérrépa, zeller, gomba, borsó, brokkoli) húsgombóccal
  • (Házi) Nyúlpörkölt nokedlivel és (szintén házi) birsalma kompóttal
  • New York Cheesecake málnaszósszal

Nem akarok szerénytelennek tűnni, de minden tényleg nagyon jól sikerült, az meg külön élvezet volt, hogy Zolival együtt főzőcskézünk - bár ezt korábban is mindig nagyon szerettük csinálni.

Szombaton pedig megint meglátogatott minket a fél család, az én szüleim jöttek hozzánk, és hozták a nagyszüleimet is. Jó hangulatban telt az a nap is, szeretem a családi nyüzsgést, jó így velük együtt lenni! Picúrt mindenki megcsodálta, már amennyire így kívülről lehet, mindenesetre ő nagy műsort csapott a pocakban, már most kitett magáért :)

Pénteken Endzsi barátnőmék jöttek látogatóba a két lurkóval együtt, kaptunk tőlük egy nagy rakás babaholmit, játékokat és ruhákat egyaránt, fel is avattuk a játékokkal a gyerekszobát rögtön :) Még aznap a függönyért is sikerült elmennünk, szóval már az is a szobát díszíti!

Csütörtökön pedig nagy barkácsolás folyt itt nálunk: Zoli és Levi a hálószobában az ágyunkhoz gyártott fejtámlát és polcot házilag. Félig-meddig mókázás is volt ez, hiszen mindketten szeretnek így társaságban farigcsálni és ügyködni. Így aztán (jó)pár doboz sör is elfogyott munka közben, de a bútor tökéletes lett :) Ezen felbátorodva Zoli végképp eldöntötte, hogy a még hátralévő előszobafalat (szekrényt) és wc-be való tároló szekrényt biztos, hogy ő saját kezűleg akarja megcsinálni. A lelkesedés nagyon hajtja most, úgyhogy el is hiszem neki, hogy tényleg meg fogja csinálni hamarosan. Nem csak olcsóbb így, de még jól is szórakozik közben :)

Én meg már kezdek (jó értelemben) izgatott lenni, hiszen mához 2 hétre (!!!) betöltöm a 36 hetet, és onnantól kezdve tulajdonképpen Picúrkám már bármikor dönthet úgy, hogy szeretne kibújni... :) Szóval közeleg a Nagy Nap... :)))

Szólj hozzá!

Címkék: 34hetes

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszamisza.blog.hu/api/trackback/id/tr45788059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása